Forsikringsgodkendte GPS'er til private

Få styr på sikkerheden og økonomien med Skyhost

Er du opmærksom på, at det kræver en forsikringsgodkendt GPS Tracker i din bil for at du er sikker på at være berettiget til kasko-forsikring?
Skyhost sikrer dig når uheldet er ude. Med vores F&P godtkendte GPS, er du sikker på, at du er godkendt til kasko-forsikring i tilfælde af tyveri.

Udover at give dig ro i maven ift. forsikringsforhold, så kan Skyhost GPS også hjælpe dig med at få styr på økonomien i din kørsel. Skyhosts GPS Tracker til bil genererer automatisk en elektrisk kørebog, hvor du let kan skifte mellem privat- og erhvevskørsel, så du har alle de retvisende informationer til SKAT ift. din bedfordringsgodtgørelse.

På den måde, hjælper Skyhost GPS Tracker til bil dig med at få styr på alt det praktiske, fra sikkerhed til økonomi, så du altid kan køre med ro i maven!


Elektronisk kørebog

Få hurtigt og nemt overblik over din kørsel.
Med Skyhost GPS Tracker er det nemt at skrifte mellem erhvervs og privat kørsel, så du er sikker på at overholde SKATs regler for dokumentation for kørte kilometer. Skyhosts GPS Tracker kan tilgåes både som webportal og som app, så du altid både hurtigt og nemt kan skifte fra privat til erhvervs kørsel, og omvendt. Systemet gemmer selv dine kørte kilometer, og genererer automatisk en kørebog ud fra dine data, som du kan bruge som dokumentation til SKAT.

Forsikringsgodkendt GPS-tracker til bil

Vær sikker på, at du er berettiget til kaskoforsikring.
Med en forsikringsgodkendt Skyhost GPS Tracker installeret i din bil, giver GPSen alarm til kontrolcentralen i tilfælde af tyveri. Kontrolcentralen vil efterfølgende også kunne hjælpe dig med at genfinde bilen via Skyhost GPS-sporing. Med Skyhost GPS Tracker har du derudover mulighed for selv at overvåge din bil via Skyhost Webportal og app, samt få alarmer tilsendt direkte til dig på både e-mail og sms.

Kontakt Skyhost

Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på Telefon: +45 86 214 000.