Kontakt skyhost og få svar på dine spørgsmål

 

Kontakt

Skyhost er altid klar til en snak og en kop kaffe. Giv os et kald, kig forbi vores kontor eller send en besked.

Åbningstider

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. 


Mandag - Fredag

800 - 1500


Weekend

Lukket

Address

Skyhost ligger tæt på Aarhus og resten af Danmark med motorvej E45 Nord/Syd og E20 Øst/Vest. Her springer du køerne over og parkerer lige ved døren.


Damvej 1
8471 Sabro
Danmark


Telefon: +45 86 214 000

E-mail: info@skyhost.dk

  Denne side er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

   
   

  Don't break the circle

  I Skyhost står vi sammen som et team. Alle har et ansvar for at værne om vores brugere og kunder. Vi lytter og beskytter.

   
   

  Support

  nikolaj

  Nikolaj


  Nikolaj Karvonen (Support) er ansvarlig for Support afdelingen, og har været en del af Skyhost siden februar 2021. Nikolaj har en baggrund inden for webintegration, support & it drift. Han sørger for løbende udvikling og forbedring af vores support.

  info@skyhost.dk
  Ulla 2

  Ulla


  Ulla Behr (Customer Success Manager)

  info@skyhost.dk
  joergen

  Jørgen


  Jørgen B. Hansen (Support) blev en del af Skyhost teamet i 2013, og sidder som level 2 supporter. Jørgen har en baggrund som som datamatiker. Han har det allerbedst når kunder og kollegaer er glade og tilfredse.

  info@skyhost.dk

  Salg

  nicolaj

  Nicolaj


  Nicolaj Bang (Key Account Manager) har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2021. Med en 10-årig baggrund i detailfaget, har Nicolaj haft muligheden for at oparbejde en bred ekspertise indenfor kundekommunikation og salg. Nicolaj sidder i dag som Key Account Manager ved Skyhost, og har ansvaret for Skyhosts kundeportefølje af offentlige kunder, som i dag udgør en stor del af Skyhosts kernekunder.

  nab@skyhost.dk
  jesper

  JESPER


  Jesper Brinks (CSO) har ansvaret for salg i Skyhost og ledelse af salgsteamet. Derudover har Jesper også ansvaret for support, og ledelse af supportteamet.

  jbr@skyhost.dk
  hans

  Hans


  Hans Jørgensen (Key Account Manager) har været med på ”sidelinjen” fra Rene Amstrup etablerede virksomheden Skyhost, som både bruger og selvstændig sælger af Skyhost produkter. Hans har været en del af Skyhosts faste Team siden 2016 som Key Account Manager. Hans' primære segment er entreprenører og kommunale kunder.

  hjo@skyhost.dk
  alexander

  Alexander


  Alexander V. Sørensen (Key Account Manager) har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2021. Alexander sidder i dag som Key Account Manager ved Skyhost, og har ansvaret for Skyhosts kundeportefølje af leasingselskaber- og bilforhandlere, som i dag udgør en stor del af Skyhosts kernekunder.

  avs@skyhost.dk

  Skyhost er en social ansvarlig arbejdsplads, hvor vi har kollega sammenhold og plads til forskelligheder. Vi bliver indraget ift. beslutninger. Og Erik bidrager også til en go arbejdsplads!

  Anders R. Pedersen (Udvikler)

  Det jeg godt kan li' ved at arbejde i Skyhost er, at alle får noget at skulle have sagt. Vi har tillid til hinandens kompetencer og løfter i flok.

  Sillan Mulford (UX designer)

  Produktudvikling

  rasmus

  Rasmus


  Rasmus Vinther (QA) har været en del af Skyhost teamet siden marts 2022. Rasmus administrerer kundens brugere, samt yder teknisk support og vejledning til Skyhosts produkter.
  sillan

  Sillan


  Sillan Mulford (UX) arbejder som User Experience Designer (også kaldet UX) og har ansvaret for den samlede oplevelse kunden opnår ved brug af Skyhost. UX er et nyt fokusområde i Skyhost og vi stræber efter at udvikle positive, forudsigelige og brugervenlige oplevelser med vores digitale løsninger og det er her UX kommer ind i billedet.
  andreas

  Andreas


  Andreas Louw (PO) er Product Owner i Skyhost og har ansvaret for at prioritere det arbejde der skal udføres. Han sikrer at alle har, hvad de har brug for. Han forbinder omverdenen og kunder med dem som arbejder i projektet.
  Anne 1

  Anne


  Anne Høeg (Business Developement Manager)

  Udvikling

  Jacob

  Jacob


  Jacob Steentoft (Senior Software Engineer)
  alex

  ALEX


  Alex Sherman (CTO) har ansvaret for udvikling i Skyhost og ledelse af udviklingsteamet. Alex og Jesper står sammen om at skabe et innovativt arbejdsmiljø og styrke hele teamet i Skyhost.
  robert

  Robert


  Robert Conan McMillan (Udvikler) har tidligere erfaring fra både spil industrien og den finansielle sektor som full stack udvikler. Ny tilkommer hos softwareteamet, hvor hans primære rolle bliver at hjælpe med at styre retning af og videreudvikling af Skyhosts platforme. Robert laver biler i sin fritid.
  alexandros

  Alexandros


  Alexandros V. Langkilde (Udvikler) er en fast forankret del af vores software udvikler team. Alexandros er ansvarlig for API til vores apps, hvor han sørger for al kommunikation mellem apps og database. Desuden arbejder han med opdatering og vedligehold af webportalen og vores mange integrationer til andre systemer.
  carsten

  Carsten


  Carsten Berggreen (Systemarkitekt) har erfaring med integrationer og microservice arkitektur indenfor flere brancher inkl. ERP systemer og gambling hvor data skal flyde sikkert og effektivt. Ny tilkommer hos softwareteamet og skal som Tech Lead bidrage til at vælge de rigtige løsninger for Skyhost platformen og dermed kunderne. Carsten har programmeret siden Commodore 64 og skriver gerne retro musik eller afprøver nye teknologier i sin fritid.

  anders

  Anders


  Anders Pedersen (Udvikler) har været en del af Skyhost teamet, som systemudvikler siden sommeren 2016. Anders har en baggrund som datamatiker og er en rigtig blæksprutte, når det kommer til udvikling. Anders har til dagligt ansvaret for udvikling og vedligehold af Skyhosts brede serie af apps.
  Abdul

  Abdul


  Abdul-Rahman Abdurrohman (Udvikler) er uddannet som softwareteknologi ingeniør, med specialisering inden for på webteknologier. Ny tilkommer hos software teamet, hvor hans primære rolle bliver at hjælpe med videreudvikling af platformen. Abdul har det sorte bælte og underviser karate.

  administration og lager

  pia

  PIA


  Pia Amstrup (Administration) har en baggrund som produktionsplanlægger og projektkoordinator. Hos Skyhost agerer Pia generel koordinator. Pia har mange hatte på, og fungerer bl.a. som handywoman, indkøber, mødekoordinator, direktionssekretær, oprydning, køkkenchef, samt overser håndværkere og pedel.
  turid

  Turid


  Turid Niclasen (Lager) sørger for at alle produkter er pakket, klappet og klar til afsendelse lige så snart kunden har bestilt en af Skyhosts mange intelligente hardware produkter.
   

  Bogholderi

   

  Henriette Sørensen


  Line Sørensen