Cases

Hos skyhost sætte vi brugerne først og samarbejder tæt med vores kunder i udviklingsforløb

Når vi udvikler, udvikler vi til jer. Der afholdes ERFRA møder, hvor I får mulighed for at dele jeres erfaring med Skyhost på kryds og tværs. Skyhost afholder løbende workshops, hvor jeres proces bliver belyst og vi prioriterer at tilpasses systemet til lige netop jeres arbejdsgang.

Herunder har vi samlet et par eksempler på, hvordan vores forskellige kunder har valgt at bruge Skyhost. 

Vesthimmerland kommune

brug af vintertjeneste

Skyhost har været en afgørende faktor i at forbedre effektiviteten af vintertjenesten. Ved at tilbyde et letforståeligt og brugervenligt system har det skabt en markant lettelse i arbejdsgangen.

Især udkalds-delen og appen, der giver mulighed for at følge med i kollegaers aktiviteter på ruten, har været uvurderlige.

En af de største fordele, der er opnået ved anvendelsen af Skyhost, er evnen til at have flere medarbejdere effektivt involveret i samme opgave, hvilket har forbedret samarbejdet og øget produktiviteten.

Skyhost er et firma, der altid er tilstede, når man har spørgsmål og løser de opgaver, der er.

Anders Givskov Hansen - Driftsleder

Vesthimmerland kommune

Brug af Jobs og geotag

Skyhost har revolutioneret måden, hvorpå arbejdsgangen med jobs og geotag er blevet håndteret. Problemet med tabte gule sedler er elimineret, da dokumentationen er af høj kvalitet, når Job og geotag-funktionerne anvendes. Medarbejdere får tildelt opgaver uden behov for at passere kontoret, hvilket optimerer processen betydeligt.

Alsidigheden i brugen af både jobs og geotag, har været en stor fodel for arbejdsflowet.

En af de største fordele ved brugen af Skyhost er evnen til at holde styr på hele historikken for en given opgave. Samtidig muliggør systemet kommunikation med borgeren, når opgaven er løst, hvilket forbedrer vores kundeservice og kommunikation markant.

Skyhost er meget lydhør overfor nye muligheder med systemet.

Anders Givskov Hansen - Driftsleder

Kontakt support