SkyHost Nyheder

Her vil du kunne læse de seneste nyheder omkring SkyHost,
og holde dig opdateret om hvad der sker i virksomheden.

skyhost domicil

Virksomheden: 

Skyhost er en software virksomhed i vækst, beliggende lige udenfor Aarhus. Du vil blive en del af en lille virksomhed med store armbevægelser. Lækre nye kontorer i et software hus med det der skal være af frokostordning, bordtennis, fitness og fredagsbar.

Arbejdsopgaver:

Du vil indgå i et team af andre udviklere men med dine egne projekter. Du vil få eget system ejerskab fra design til frigivelse. Alle i teamet skal kunne tage over eller assistere de andre i teamet når nødvendig er.

Vi udvikler primært i Visual Studio og DevOps til versionsstyring. Skyhost er i gang med at overgå til Azure fra selv at vedligeholde egen serverfarm. Dette vil du også blive en del af.

Ekspertise:

Obligatorisk erfaring med:

 • ASP .NET (C#, Javascript)
 • ADO .NET (Entity Framework)
 • Webservices (REST, SOAP)

Erfaring med disse vil sætter dig forrest i køen:

 • Xamarin (fælles platform)
 • Frontend udvikling
 • DevExpress
 • WebForms

Personen:

Du vil skulle have flere bolde i luften på samme tid, og alligevel kunne bevare overblikket og styre et projekt fra A-Z indenfor en tidsplan.
Du skal kunne holde hovedet koldt og være logisk tænkende. Du er selv projektleder, så det er vigtigt at du er ansvarlig af natur.

Er du fremme i skoene har du selv mulighed for at sætte agenda og påvirke dine arbejdsopgaver.

Ansættelsen: 

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen:

Du skal sende ansøgningen til Jesper Brinks jbr@skyhost.dk

Tiltrædelse vil være snarest muligt.

skyhost domicil
Dansk software virksomhed, Skyhost solgt til amerikansk teknologi kapitalfond Accel-KKR / Duett.

AKKR og Duett er de perfekte partnere til, at sikre eksisterende og nye kunder fortsat udvikling og konsolideret position på markedet. Vi gik i dialog med AKKR og Duett i efteråret 2020, og kom hurtigt frem til fordelene ved et partnerskab, ikke mindst vækst mulighed i udlandet. Jeg fortsætter med at have ejerskab, og er glad for nu at kunne tilbyde de ansatte medarbejderaktier i det samlede selskab, Duett Software Group” siger René Amstrup, Direktør.

Accel-KKR har købt Gazelle virksomheden Skyhost, som bliver et søsterselskab til norske Duett AS. De 2 selskabers produkter komplimenterer hinanden og kan tilbydes til hinandens kunder og opnå nye markeder. Opkøbet er strategisk og vil styrke hinandens forretningen og vækst. Tilsammen har de 2 selskaber kr.200mio i omsætning på abonnentstjenester til erhverv indenfor håndværkere, entreprenører, kommuner, boligforeninger, m.m.

Startet i 2008 af iværksætteren René Amstrup, er Skyhost i dag ledende indenfor software til ressourceplanlægning og vognflådestyring på det danske marked. René Amstrup vil fortsætte som aktionær i det fælles selskab og som direktør for Skyhost på den fortsatte rejse mod i vækst i og udenfor Danmarks grænser.

Med opkøbet vil Duett med søsterselskabet Skyhost kunne tilbyde en endnu bredere software løsning end hidtil. Skyhost laver driftssystemer og med Duett ERP og økonomistyring, tilbydes nu en total entreprise software pakke til eksisterende og nye kunder i Skandinavien.
René Amstrup og Skyhost blev første gang nævnt i medierne, ved at løse kø og transport problemer på motorvejene på en alternativ måde. Med købet af en helikopter spares tid og kunderne besøges rettidigt. Virksomheden er 3 gange Børsens Gazellevinder og fik tildelt innovationspris i sine tidlige år. Desuden er Skyhost AAA-kreditvurderet pga. sine resultater og robuste økonomi.

Om Skyhost:
Med hovedkontor i Sabro udenfor Aarhus og startet i 2008, kombinerer Skyhost Job- og projektstyring, timeregistrering til løn og fakturering, værktøjsstyring, kundeportal, dokumentation, GPS-sporing, kvalitetssikring og standardisering af forretningsgang i én og samme software løsning. Med sine 12 ansatte og over 2.500 kunder og mere end 23.000 køretøjer er firmaet førende indenfor sine løsninger.

Om Duett:
Duett AS tilbyder online ERP og økonomisystem til revisorer, bogholdere og firmaer i Norge med flere kontorer fordelt over hele Norge. Selskabet tilbyder komplet ERP og økonomisystem med markedsførende position indenfor segmenterne entreprenører, håndværkere, landbrug og ejendomsservice med over 20.000 brugere. Duett servicerer sine kunder med 120 ansatte fra Tynset, Norge, og flere andre lokale kontorer fordelt over landet.

Om Accel-KKR:
Accel-KKR er en teknologifokuseret investeringsfond med over 70 milliarder kroner i kapital. Firmaet fokuserer på software og tech-virksomheder, med god mulighed for vækst i omsætning og bundlinje. Den centrale Accel-KKR strategi, er engagement i udvikling og stærk samarbejde med ledelsen i selskaberne der opkøbes. I 2019 og 2020 blev Accel-KKR udnævnt til PE 50 – ”Bedste kapitalfonde for iværksættere”, og dermed en grundlæggervenlig kapitalfond. Accel-KKR har hovedkontor i Menlo Park, Atlanta med kontorer i bl.a. London.

bravida logo

NY STOR KUNDE

Bravida Danmark Værktøjsstyring
Bravida Danmark havde besluttet at de ville have et fælles værktøjssystem
for den danske division til ca. 1.500 brugere.
Skyhost blev inviteret til at besvare en fremsendt kravsspecifikation,
og herunder integration til Bravida’s økonomisystem.
Skyhost blev sammen med 3 andre udbydere af værktøjsstyring, inviteret til en præsentation af systemet,
for en nedsat arbejdsgruppe, i Odense. Ud fra de enkelte præsentationer,
ville Bravida udvælge 2 udbydere som de ville gå videre med. Skyhost blev valgt som en af de 2,
og til det andet møde gik det på præsentation/uddybning af de enkelte punkter i kravsspecifikationen,
samt integration til Bravida’s systemer.

Skyhost blev valgt som den foretrukne leverandør med følgende begrundelse:

 • Fleksibel ved ændringer/tilføjelser i systemet
 • Integration til Bravida’s App
 • Integration til Bravida’s driftsstyringssystem Handyman,
  således brugere i marken kan lægge forbrugt værktøj direkte på arbejdsordre til fakturering
 • App til brugere i marken
 • Beacons til større værktøjer
 • Mulighed for at integrere til andre systemer (GPS og værktøjsleverandører)
 • Konkurrencedygtige priser

 

Kontorhotel Damvej 1
skyhost domicil set udefra

Skyhost har fået nyt domicil

I April 2019 købte Amstrup Ejendomme ApS ejendommen på Damvej 1, lige overfor OK tanken, som nu huser Skyhost.

I månederne efter købet gennemgik ejendommen en stor forvandling både udvendigt, men især også indvendig. Det gamle møbelhus, som de sidste mange år havde fået lov at forfalde, har nu fået en helt ny indretning, med kontorlokaler, konferencerum, mødelokaler og fælles kantine og opholdsrum. Derudover er der kommet en afdeling til adspredelse, som bl.a. indeholder bordtennis, pool, dart og fredagsbar.

Med tiden er der planer om at indrette de næsten 2500 kvm2 på Damvej med mere end blot kontorfaciliteter. Mulighederne er mange, og planerne er store, men indtil videre nyder vi de lækre faciliteter og kontorlokaler.

Udover at fungere som domicil for Skyhost, så er der ligeledes åbnet op for Kontorhotellet Damvej, som fremover vil stå for udlejning af kontorlokaler.

Så hvis du har lyst til at leje en kontorplads eller eget kontor, så kan du se mere hjemmesiden: www.damvej.dk

KMD Logo

Skyhost kan nu synkronisere med KMD Opus

Medarbejdere, netværk, operationer, aktivitetsarter, fraværstyper og maskiner vil automatisk blive synkroniseret til Skyhost.

Og ved brug af Skyhost Jobs og Tools modulerne, kan medarbejdere registrere timer direkte i vores Jobs app.

Mand- og maskintimer kan registreres i Jobs appen, fx ved at scanne en QR-kode for værktøjet eller oprette en timeregistrering for et job der er tildelt til medarbejderen.

Når timeregistreringerne er godkendt i Skyhost, vil de automatisk blive lagt ind i KMD Opus gennem CAT2 og CN27.

Skyhost Datalov

Persondataloven

Vi har i samarbejde med tre kommuner lavet et udkast til en databehandleraftale, som har til formål at sikre, at I kan dokumentere, at der er styr på borgernes såvel som medarbejdernes datasikkerhed. Aftalen skal dertil sikre, at vi som underleverandør til jer overholder den nye Persondataforordning.

Jeg vil bede dig/jer om at læse aftalen igennem. De informationer, der mangler at blive udfyldt, bedes du sende til mig. Så opdaterer jeg aftalen med jeres informationer, underskriver den og sender den retur til dig.

Hvis du ønsker at gennemgå aftalen personligt, er der selvfølgelig mulighed for det. Du kan blot give mig besked, så finder vi en dag.

Hansenberg_logo

Eleverne får Flere digitale byggesten

Elever inden for en række fagområder på HANSENBERG får nu endnu et værktøj, som er med til at klæde dem på til en fremtid på et arbejdsmarked, hvor digitalisering spiller en større og større rolle.

Vi er alle sammen forbundet i en mere og mere digitaliseret verden, og her på skolen vil vi være med til at sikre den videre fremdrift inden for de nye, digitale muligheder.

Vi har iværksat en ambitiøs digitaliseringsstrategi, og i forlængelse af den har vi nu etableret et tæt samarbejde med folkene bag SkyHost. SkyHosts drifts- og planlægningssystem samler og effektiviserer opgavestyring, tidsregistrering og flådestyring – og er med til at optimere virksomheders ressourcer og kommunikation.

Direktør ved HANSENBERG Morten Kaj Hansen

HANSENBERG har fokus på digital vækst og udvikling. Vi skal uddanne vores elever, så de bliver fagligt dygtige håndværkere, som samtidig er digitalt kompetente. SkyHost har lavet en erhvervs-applikation, der passer ind i den kontekst, og sammen kan vi præge den digitale udvikling inden for byggeriets uddannelser. Derfor indleder vi et strategisk samarbejde med dem.

Helt naturligt samarbejde

Et af målene med samarbejdet er, at HANSENBERGs elever inden for forskellige fagområder kan være med til at digitalisere erhvervslivet, når de færdes ude i virksomhederne.

Hos SkyHost er det ifølge direktør John Essemann helt naturligt, at man indleder et samarbejde med HANSENBERG. Med SkyHosts system får eleverne nemlig mulighed for at afprøve i praksis, hvor stor en forskel digitale løsninger kan gøre i en arbejdsdag.

“Digitaliseringen af processer – og evnen til at beherske dem – bliver i de kommende år en stadig vigtigere del af håndværkerens værktøjskasse. Ved at inddrage SkyHosts platform i undervisningen giver HANSENBERG eleverne en reel liveoplevelse af, hvordan digitale systemer kan effektivisere hverdagen på landets byggepladser”, siger John Essemann.

Direktør ved SkyHost John Essemann

Eleverne kan være med til at skubbe nogle virksomheder hen imod digitalisering. Og de virksomheder, der allerede har en digital platform, får en medarbejder med nogle gode brugerkompetencer.

Skarpe elever og faglærere

John Essemann peger desuden på, at SkyHost med samarbejdet vil få konstruktive inputs fra HANSENBERGs elever og faglærere:

“HANSENBERGs elever er vant til at begå sig på digitale platforme. Derfor forventer jeg også, at vi vil få en masse spændende inputs retur, som vi kan bruge til at optimere vores funktionaliteter til morgendagens håndværkere”.

Virksomhed roser brugervenligt system

Med SkyHost får den enkelte virksomhed et fuldstændigt skræddersyet modulsystem.

En af de virksomheder er entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S, hvor administrerende direktør Claus S. Rasmussen blandt andet hæfter sig ved, at systemet sikrer, at medarbejdere eksempelvis får tegninger og planer på deres mobiltelefon, inden de skal løse en specifik opgave.

“Medarbejderne har taget godt imod systemet, og indkøringen er gået langt bedre, end vi på forhånd turde håbe på. Systemet er meget brugervenligt, og alle kan være med. Tømrersvendene kan slet ikke forstå, at de har kunnet leve uden systemet. De skal ikke lave timesedler mere, men blot indberette det hele via telefonen. Det er langt nemmere”.

Administrerende direktør ved entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S Claus S. Rasmussen

Vi har langt større overblik over folk. Bogholderiet bruger ikke så meget tid på registrering, og alle processer er blevet til godkendelsesprocesser i stedet for noget, man skal arbejde med. Det har også gjort, at vi kan skrive vores fakturaer langt hurtigere, så hele processen er speedet op.

HANSENBERG er den første erhvervsskole, som SkyHost har indledt et samarbejde med.