Med Skyhost Service og Reparations aftaler undgår du ubehagelige overraskelser 

Få styr på budgettet og fordel regningen på faste månedlige betalinger

Med en service  aftale undgår du uforudsete udgifter, så du kan budgettere præcist med, hvad din bil koster. Og med en reparations aftale oveni, er du sikret hvis uheldet er ude og garantien ikke længere holder. 

Med en Skyhost ServiceAftale undgår du de store værkstedsregninger når bilen skal til service; alt på serviceskemaet er inkluderet i abonnementet, så du bekymringsfrit kan kan køre bilen til service og hente den igen uden at skulle have pungen op af lommen. 

En Skyhost Service- og Reparations Aftale er en ekstra "forsikring" til din bil. Med denne aftale er du fuldt dækket ind, både med fuld servicedækning og reparationer på din bil. På den måde, undgår du ubehagelige overaskeler, og selv hvis alle lamper i instrumentbrættet blinker, kan du med ro i maven køre på dit værksted uden at skulle tænke på regningen. 

 

 

 


Service aftale  

Betal servicen løbende, og undgå de store serviceregninger

  • Abonnementservice 
  • Abonnementet dækker alt, der står i serviceskemaet 
  • Aftalerne er baseret på bilens servicekalender
Med en Skyhost Serviceaftale bliver det let at lave retvisende budgetter over kørselsudgifter, så I hurtigt kan lave præcise tilbud på eks. entreprise aftaler. 

Service og Reparations aftale

Betal løbende, og undgå ubehagelige værkstedsregninger 

  • Abonnementsservice 
  • Abonnementet indbefatter alt i servicebogen, plus reparationer
  • Ekstra tilvalg, så som dækhotel, vejhjælp mm. 
  • Aftalerne er basseret på bilens servicekalender
Undgå ubehagelige overraskelser og store værkstedsregninger. Med Skyhost Service- og reparations Aftale er du dækket ind på alt service og reparationer, undtagen skader. På den måde, slipper du for bekymringer, og du kan lave præcist budget over dine kørselsudgifter, samt give hurtige og præcise tilbud på eks. entreprise aftaler. 

Udvalgte kunder, der bruger Skyhosts intelligente Alt-i-ét system