Hvem er vi?

Find info og kontakt oplysninger på Skyhosts medarbejdere

 

CTO

Alex Sherman

Alex har ansvaret for udvikling i Skyhost og ledelse af udviklingsteamet. Alex og Jesper står sammen om at skabe et innovativt arbejdsmiljø og styrke hele teamet i Skyhost.

 

ash@skyhost.dk

CSO

Jesper Brinks

Jesper har ansvaret for salg i Skyhost og ledelse af salgsteamet. Derudover har Jesper også ansvaret for support, og ledelse af supportteamet.

jbr@skyhost.dk

 

ADMINISTRATION

 

Pia Amstrup

Pia har en baggrund som produktionsplanlægger og projektkoordinator. Hos Skyhost agerer Pia generel koordinator. Pia har mange hatte på, og fungerer bl.a. som handywoman, indkøber, mødekoordinator, direktionssekretær, oprydning, køkkenchef, samt overser håndværkere og pedel.

pia@skyhost.dk

Erik

Erik er mere eller mindre fast inventar på Skyhost kontoret. Han er klar til at tage imod alle glad og stiller gerne op til et lille klap på ryggen. Erik holder styr på tropperne på kontoret og følger gerne med, når der afholdes møder mv. 

 
 

KEY ACCOUNT MANAGERS

 
 
 

UDVIKLING

 
 
 

SUPPORT

 
 

FORRETNINGSUDVIKLING

 

Andreas Louw

Andreas er Product Owner i Skyhost og har ansvaret for at prioritere det arbejde der skal udføres. Han sikrer at alle har, hvad de har brug for. Han forbinder omverdenen og kunder med dem som arbejder i projektet. 

alo@skyhost.dk

Sillan Mulford

Sillan arbejder som User Experience Designer (også kaldet UX) og har ansvaret for den samlede oplevelse kunden opnår ved brug af Skyhost. UX er et nyt fokusområde i Skyhost og vi stræber efter at udvikle positive, forudsigelige og brugervenlige oplevelser med vores digitale løsninger og det er her UX kommer ind i billedet.

smu@skyhost.dk

 

LAGER

 

Turid sørger for at alle produkter er pakket, klappet og klar til afsendelse lige så snart kunden har bestilt en af Skyhosts mange intelligente hardware produkter.

 

ten@skyhost.dk

 
 

BOGHOLDERI

bogholderi@skyhost.dk

Henriette Sørensen

Line Sørensen

 
 
 

HER STARTEDE VORES HISTORIE

 
 

Rene Amstrup

Det hele startede da Rene Amstrup fik stjålet sin motorcykel...


Founder & CEO fra 2008-2023