Hvem er vi?

Find info og kontakt oplysninger på Skyhosts medarbejdere

CEO - CTO

Hvem er vi?

Rene Amstrup


Rene er uddannet dataingeniør og har en baggrund inden for softwareudvikling. Rene er udvikler og skaber af Skyhost, der opstartede i 2008. Rene har det overordnede ansvar for Skyhost og fungerer derudover også som programmør for Skyhost.

ram@skyhost.dk

CSO

Hvem er vi?

Jesper Brinks


Jesper har ansvaret for salg i Skyhost og ledelse af salgsteamet. Derudover har Jesper også ansvaret for support, og ledelse af supportteamet.

jbr@skyhost.dk

ADMINISTRATION

Hvem er vi?

Pia Amstrup


Pia har en baggrund som produktionsplanlægger og projektkoordinator. Hos Skyhost agerer Pia generel koordinator. Pia har mange hatte på, og fungerer bl.a. som handywoman, indkøber, mødekoordinator, direktionssekretær, oprydning, køkkenchef, samt overser håndværkere og pedel.

pia@skyhost.dk
Hvem er vi?

Oliver Bang


Oliver har været en del af Skyhost siden Juni, 2021. Oliver har en baggrund inden for virksomhedskommunikation og er derfor lidt af en altmuligmand. Han begår sig derfor i en bred vifte af opgaver, heriblandt afrapportering og administration af Skyhosts CRM-system.

oba@skyhost.dk

Key Account Managers

Hvem er vi?

Hans Jørgensen


Hans har været med på ”sidelinjen” fra Rene Amstrup etablerede virksomheden Skyhost, som både bruger og selvstændig sælger af Skyhost produkter. Hans har været en del af Skyhosts faste Team siden 2016 som Key Account Manager. Hans' primære segment er entreprenører og kommunale kunder.

hjo@skyhost.dk
Hvem er vi?

Nicolaj Bang


Nicolaj har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2021. Med en 10-årig baggrund i detailfaget, har Nicolaj haft muligheden for at oparbejde en bred ekspertise indenfor kundekommunikation og salg. Nicolaj sidder i dag som Account Manager ved Skyhost, og har ansvaret for Skyhosts kundeportefølje af offentlige kunder, som i dag udgør en stor del af Skyhosts kernekunder.

nab@skyhost.dk
Hvem er vi?

Alexander V. Sørensen


Alexander har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2021. Alexander sidder i dag som Account Manager ved Skyhost, og har ansvaret for Skyhosts kundeportefølje af leasingselskaber- og bilforhandlere, som i dag udgør en stor del af Skyhosts kernekunder.

avs@skyhost.dk

UDVIKLERE

Hvem er vi?

Alexandros K. Langkilde


Alexandros sidder hos Skyhost som en del af vores software udvikler team. Alexandros er ansvarlig for API til vores apps, hvor han sørger for, at alt kommunikation mellem apps og database. Desuden, arbejder han med opdatering og vedligehold af webportalen og vores mange integrationer til andre systemer.

akl@skyhost.dk
Hvem er vi?

Anders Petersen


Anders har været en del af Skyhost Teamet som systemudvikler siden sommeren 2016. Anders har en baggrund som datamatiker, og har til dagligt ansvaret for udvikling og vedligehold af Skyhosts brede serie af apps, vedligehold af serversystemer, samt 2nd & 3rd level support.

arp@skyhost.dk

SUPPORT

Hvem er vi?

Rasmus Vinther


Rasmus har været en del af Skyhost Teamet siden marts 2022. Rasmus har længe gerne ville arbejde inden for IT branchen og har nu fået muligheden her hos Skyhost som en del af supporten. Rasmus administrerer kundens brugere, samt yder teknisk support og vejledning til Skyhosts produkter.

rpv@skyhost.dk
Hvem er vi?

Jørgen B. Hansen


Jørgen blev en del af Skyhost Teamet i 2013, og sidder som level 2 supporter. Jørgen har en baggrund som som datamatiker, og har det allerbedst når kunder og kollegaer er glade og tilfredse.

jbh@skyhost.dk
Hvem er vi?

Simon Bloch .


Simon laver løbende dokumentation og produktvejledninger.


sbl@skyhost.dk

MARKEDSFØRING

Hvem er vi?

Lea Nordstrøm


Lea har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2022. Lea har en baggrund inden for kulturformidling. Hos Skyhost står Lea får tekstskrivning, visuelle udtryk, interne og eksterne præsentationer, sociale medier og den generelle markedsføring.

lno@skyhost.dk
Hvem er vi?

Andreas Louw


Anderas står for Skyhost customer sucess, og arbejder hårdt for at alle vores kunder for den bedst mulige oplevelse og service.

alo@skyhost.dk

BOGHOLDERI

Hvem er vi?

Line Sørensen


bogholderi@skyhost.dk
Hvem er vi?

Henriette


bogholderi@skyhost.dk

LAGER

Hvem er vi?

Turid Niclasen


Turid sørger for at alle produkter er pakket, klappet og klar til afsendelse lige så snart kunden har bestilt en af Skyhosts mange intelligente hardware produkter.

ten@skyhost.dk

Kontakt Skyhost


Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på Telefon:

+45 86 214 000.

Udfyld venligst alle felter i kontaktformularen.