Hvem er vi?

Find info og kontakt oplysninger på Skyhosts medarbejdere

CEO - CTO

Rene

Rene Amstrup


Rene er uddannet dataingeniør og har en baggrund inden for softwareudvikling. Rene er udvikler og skaber af Skyhost, der opstartede i 2008. Rene har det overordnede ansvar for Skyhost og fungerer derudover også som programmør for Skyhost.

ram@skyhost.dk

CSO

Jesper

Jesper Brinks


Jesper har ansvaret for salg i Skyhost og ledelse af salgsteamet. Derudover har Jesper også ansvaret for support, og ledelse af supportteamet.

jbr@skyhost.dk

ADMINISTRATION

Pia

Pia Amstrup


Pia har en baggrund som produktionsplanlægger og projektkoordinator. Hos Skyhost agerer Pia generel koordinator. Pia har mange hatte på, og fungerer bl.a. som handywoman, indkøber, mødekoordinator, direktionssekretær, oprydning, køkkenchef, samt overser håndværkere og pedel.

pia@skyhost.dk

Key Account Managers

Hans

Hans Jørgensen


Hans har været med på ”sidelinjen” fra Rene Amstrup etablerede virksomheden Skyhost, som både bruger og selvstændig sælger af Skyhost produkter. Hans har været en del af Skyhosts faste Team siden 2016 som Key Account Manager. Hans' primære segment er entreprenører og kommunale kunder.

hjo@skyhost.dk
Nicolaj

Nicolaj Bang


Nicolaj har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2021. Med en 10-årig baggrund i detailfaget, har Nicolaj haft muligheden for at oparbejde en bred ekspertise indenfor kundekommunikation og salg. Nicolaj sidder i dag som Key Account Manager ved Skyhost, og har ansvaret for Skyhosts kundeportefølje af offentlige kunder, som i dag udgør en stor del af Skyhosts kernekunder.

nab@skyhost.dk
Alexander

Alexander V. Sørensen


Alexander har været en del af Skyhost Teamet siden januar 2021. Alexander sidder i dag som Key Account Manager ved Skyhost, og har ansvaret for Skyhosts kundeportefølje af leasingselskaber- og bilforhandlere, som i dag udgør en stor del af Skyhosts kernekunder.

avs@skyhost.dk

UDVIKLERE

Alexandros

Alexandros K. Langkilde


Alexandros sidder hos Skyhost som en del af vores software udvikler team. Alexandros er ansvarlig for API til vores apps, hvor han sørger for, at alt kommunikation mellem apps og database. Desuden, arbejder han med opdatering og vedligehold af webportalen og vores mange integrationer til andre systemer.

akl@skyhost.dk
Anders

Anders Petersen


Anders har været en del af Skyhost Teamet som systemudvikler siden sommeren 2016. Anders har en baggrund som datamatiker, og har til dagligt ansvaret for udvikling og vedligehold af Skyhosts brede serie af apps, vedligehold af serversystemer, samt 2nd & 3rd level support.

arp@skyhost.dk

SUPPORT

Jørgen

Jørgen B. Hansen


Jørgen blev en del af Skyhost Teamet i 2013, og sidder som level 2 supporter. Jørgen har en baggrund som som datamatiker, og har det allerbedst når kunder og kollegaer er glade og tilfredse.

jbh@skyhost.dk
rasmus

Rasmus Vinther


Rasmus har været en del af Skyhost Teamet siden marts 2022. Rasmus har længe gerne ville arbejde inden for IT branchen og har nu fået muligheden her hos Skyhost som en del af supporten. Rasmus administrerer kundens brugere, samt yder teknisk support og vejledning til Skyhosts produkter.

rpv@skyhost.dk

CUSTOMER SUCCESS

nopicture

Andreas Louw


Anderas står for Skyhost customer sucess, og arbejder hårdt for at alle vores kunder for den bedst mulige oplevelse og service.

alo@skyhost.dk

Økonomichef

nopicture

Charlotte Møller


Bogholderi@skyhost.dk

BOGHOLDERI

nopicture

Henriette


bogholderi@skyhost.dk
nopicture

Line Sørensen


bogholderi@skyhost.dk

LAGER

turid

Turid Niclasen


Turid sørger for at alle produkter er pakket, klappet og klar til afsendelse lige så snart kunden har bestilt en af Skyhosts mange intelligente hardware produkter.

ten@skyhost.dk

Kontakt Skyhost


Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på Telefon:

+45 86 214 000.

Udfyld venligst alle felter i kontaktformularen.