BROCHURER

Her kan du se / downloade brochurer om SkyHost produkter. Har du spørgsmål til vores produkter eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.
Skyhost-flådestyring

FLÅDESTYRING

Få samlet overblik over virksomhedens køretøjer med flådestyring fra SkyHost. Optimer kørselsmønstre og forbrug og få samtidig automatisk kørebog som dokumentation til Skat.
SkyHost-Jobs-app-ikon-

OPGAVESTYRING

Opgave og timestyring via smartphone og web. Stempel på og af job via smartphone. En nem måde at planlægge og styre virksomhedens ressourcer på.
Tools m. baggrund

VÆRKTØJSSTYRING

Værktøjsstyring / registrering og service modul med booking funktion. Hold styr på virksomhedens værktøj og materiel, hvem har hvad, hvor og hvornår skal det til service.
NYE-App-ikoner-Sept2016-e1480428734664

FOTODOKUMENTATION

Fotodokumentation med GPS lokation via smartphone eller tablet. Kan bl.a. bruges til registrering/dokumentation for udført arbejde og kvalitetskontrol.
Skyhost-mobil-intranet

MOBILT INTRANET

SkyHost Intranet app til mobil gør informationsdeling mellem virksomheden og medarbejderen simpel. Systemet tilbyder bl.a. videns- og informations deling, samt nyheder der kan kommenteres, deles og likes.