BROCHURER

Her kan du se / downloade brochurer om SkyHost produkter. Har du spørgsmål til vores produkter eller andet er du altid velkommen til at kontakte os. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.
Skyhost-flådestyring

FLÅDESTYRING

Få samlet overblik over virksomhedens køretøjer med flådestyring fra SkyHost. Optimer kørselsmønstre og forbrug og få samtidig automatisk kørebog som dokumentation til Skat.
Jobs m. baggrund

OPGAVESTYRING

Opgave og timestyring via smartphone og web. Stempel på og af job via smartphone. En nem måde at planlægge og styre virksomhedens ressourcer på.
SkyHost Brochurer

VÆRKTØJSSTYRING

Værktøjsstyring / registrering og service modul med booking funktion. Hold styr på virksomhedens værktøj og materiel, hvem har hvad, hvor og hvornår skal det til service.
NYE-App-ikoner-Sept2016-e1480428734664

FOTODOKUMENTATION

Fotodokumentation med GPS lokation via smartphone eller tablet. Kan bl.a. bruges til registrering/dokumentation for udført arbejde og kvalitetskontrol.
SkyHost Brochurer

TRACELOG

Brug din iPhone eller iPad som gps tracker og til at lave kørebog. Med mulighed for skift mellem privat og erhvervskørsel. En nem og prisvenlig løsning.
SkyHost Brochurer

TYVERISIKRING

Køber du en bil hvor forsikringsselskabet kræver GPS tracking, kan du bruge SkyHost. Du får også mulighed for at overvåge din bil fra din smartphone.
SkyHost Brochurer

MOBILT INTRANET

SkyHost Intranet app til mobil gør informationsdeling mellem virksomheden og medarbejderen simpel. Systemet tilbyder bl.a. videns- og informations deling, samt nyheder der kan kommenteres, deles og likes.