Skyhost skaber værdi for

Udvalgte kunder der bruger Skyhost intelligente Alt-i-ét-system

 

Hos Skyhost er vi stolte af at kunne være en del af Den Grønne Omstilling!

Her hos Skyhost er det vores mission at gøre arbejdslivet mere bæredygtigt! Om det gælder at forenkle arbejdsdagens administrative pres, så I kan fokusere på jeres kerneopgaver, eller om det gælder at gøre det let og tilgængeligt for jer at tage det grønne valg.
Med Skyhosts mange smarte flådestyringsværktøjer, centreret om Skyhost GPS Tracker til bil, får I automatisk adgang til alle de informationer, der sikrer jer det rette grundlag til at træffe de rigtige beslutninger på vejen mod Den Grønne Omstilling!

Vil du høre mere om, hvordan Skyhost kan hjælpe lige præcis din virksomhed med at køre grønnere, så kontakt os her

Forsikringsgodkendt GPS og elektronisk kørebog til private

Få hurtigt og nemt overblik over din kørsel.
Med Skyhost GPS Tracker får du let styr på din befordringsgodtgørelse. Skyhost systemet genererer automatisk en kørebog ud fra dine data, som du kan bruge som dokumentation til SKAT.

Vær sikker på, at du er berettiget til kaskoforsikring.
Med en forsikringsgodkendt Skyhost GPS Tracker installeret i din bil, er du sikret i tilfælde af tyveri. Vi samarbejder med en lang række forsikringsselskaber, så du altid kan gå fra din bil med ro i maven.

Blev en del af en softwarevirksomhed i rivende udvikling

Hos Skyhost er vi altid på udkig efter dygtige software udviklere og passionerede sælgere!

Vil du være en del af en software virksomhed, hvor du får lov til at udvikle dig, hvor to dage aldrig er ens, hvor omgangstonen er let og uformel, hvor du får adgang til et lækkert fitnesslokale og en lækker madordning? - så send en motiveret ansøgning til info@skyhost.dk.

Kontakt Skyhost

Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på Telefon: +45 86 214 000.