Skyhost elektronisk kørebog

Få hurtigt og nemt overblik over din kørsel.

Med Skyhost GPS Tracker er det nemt at skrifte mellem erhvervs og privat kørsel, så du er sikker på at overholde SKATs regler for dokumentation for kørte kilometer. Skyhosts GPS Tracker kan tilgåes både som webportal og som app, så du altid både hurtigt og nemt kan skifte fra privat til erhvervs kørsel, og omvendt. Systemet gemmer selv dine kørte kilometer, og genererer automatisk en kørebog ud fra dine data, som du kan bruge som dokumentation til SKAT.

Elektronisk Kørebog - det skal du bruge

Med en Skyhost GPS Tracker og et Skyhost abonnement, kan vi hjælpe dig med automatisk at logge og holde styr på dit kørselsdata. Vi kan også hjælpe dig med, hvis du har brug for en forsikringsgodkendt GPS Tracker til din bil, så du er dækket ind ift. både SKAT og kaskoforsikring.

Med en Skyhost GPS Tracker til bil får du automatisk genereret en kørebog over din kørsel, samt adgang til din elektroniske kørebog gennem både webportal og via app. Det vil sige, at det eneste du har brug for er en Skyhost GPS Tracker, der passer til dine behov, et abonnement og internetadgang. 

Overhold SKAT's krav til kørebogen

Sikr dig, at du overholder SKATs regler for kørselsregnskaber.

Skyhost GPS Tracker genererer automatisk kørebøger over bilens kørsel. Skyhost systemet gemmer data i mindst tre år, i overensstemmelse med dokumentationspligten fra SKAT.
Vær opmærksom på, at reglerne kan ændre sig løbende.


Læs mere på SKATs hjemmeside

Splitleasing regler

Med splitleasing kan du afregne afgiften på din bil i rater sammen med finansieringen af bilen.

Fordelen er, at afgiften beregnes ud fra bilens brugtvognsværdi, hvis den er mere end 3 år gammel. Det betyder i praksis, at du slipper billigere end, hvis du købte bilen med fuld afgift og solgte den igen efter 3 år. I det tilfælde vil 2/3 af værditabet være afgift.


Ved splitleasing skal du huske at registrere kørte kilometer, samt fordelingen af privat og erhvervs kørsel. Med en GPS Tracker fra Skyhost opdateres og logges dette helt automatisk!


Få mere at vide om splitleasing hos dit leasingselskab.

Skift fra privat til erhvervs kørsel

Med Skyhost GPS Tracker kan du hurtigt og nemt skifte fra privat- til erhvervskørsel.

Dette kan gøres på flere måder:

  • Manuel tilretning efter kørsel via webportal eller app.
  • Få en omskifter i bilen, og skift mellem privat og erhverv i bilen.
  • Skift med Skyhost Remote, som findes i Skyhost appen.

Kørebogen kan sendes via mail, vedhæftes som bilag eller printes, alt efter dit behov. Med et Skyhost abonnement bliver kørebogen gemt i tre år.

Kontakt Skyhost

Har du spørgsmål om vores GPSer eller om Skyhost Alt-i-ét system, så sidder vi altid klar til at hjælpe! Skriv til info@skyhost.dk eller ring til os på Telefon: +45 86 214 000.