Kunde Referencer


Arkil A/S Vejservice

Arkil

Michael Stisen

Divisionsdirektør

”Da vi for 5 år siden vandt meget store driftskontrakter for Vejdirektoratet, var det afgørende for både opgavestyringen, leverancesikkerheden og værdiskabelse i vores samarbejde med kunden at overholde meget specifikke krav. Samtidig havde vi behov for et brugervenligt system, som tilgodeså nem betjening og kort vejledning for vores medarbejdere.

Skyhosts opgavestyring sikrer disse behov er opfyldt. Modulet giver effektivisering og stor gennemsigtighed i arbejdsgangen mellem ordreafgiver, entreprenør og medarbejdere. Et flow, som er altafgørende for en optimal ordrehåndtering og planlægning – og i sidste ende stor tilfredshed hos vores kunder.”

CARTA

CARTA

Malene Larsen

Direktør

”Vi har gennem årene haft et særdeles godt samarbejde med Skyhost omkring GPS-tracking. For os som virksomhed omfatter det en GPS-tracker med opkobling til kontrolcentral for at tilgodese kravene fra forsikringsselskaber og til registrering af fordelingsgrundlag mellem privat- og erhvervsandel til SKAT.

For Carta’s kunder har Skyhost udviklet Carta’s egen app, som bl.a. giver kunden mulighed for at følge bilen og dokumentere kørte kilometer i en elektronisk kørebog. Vi oplever Skyhost som en meget professionel og fleksibel samarbejdspartner.”

Herning Kommune

Herning Kommune

Jan Glenn

Koordinator

Med brugen af GPS-tracking, får vi hurtigt og nemt et samlet overblik over vores biler. Vi kan se antal kørte kilometer pr. bil, på daglig-, månedligbasis og overtid. Vi Kan derfor hurtigt danne et overblik over, om bilerne bliver brugt på den mest effektive måde.

Vi bruger GPS-tracking til at kigge på kørte kilometer hver dag, for at få et overblik, blandt andet for at se, hvornår der skal byttes rundt på bilerne, på de forskellige ruter der køres, så vores leasingkontrakt ikke bliver overskredet med kilometerne.  Har desuden sat alarm på, så vi får varsling, når vores biler har kørt 15.000 og 30.000 km.

SkyHost GPS app’en giver overblik i hverdagen i det den giver en præcis position, som er nødvendigt, hvis vi skal ”finde” bilen, når vi skal flytte/bytte en bil eller hvis bilen er i stykker. På denne måde kommer vi hurtig og mest effektivt frem til bilen.

Det at man altid kan gå tilbage i tid og se ruter samt tidsforbrug på den enkelte bil, gør at SkyHost er et godt arbejdsredskab.