Kundereferencer

This is the title

Jan - Koordinator

Herning Kommune


Med brugen af GPS-tracking, får vi hurtigt og nemt et samlet overblik over vores biler. Vi kan se antal kørte kilometer pr. bil, på daglig-, månedligbasis og overtid. Vi Kan derfor hurtigt danne et overblik over, om bilerne bliver brugt på den mest effektive måde.

Vi bruger GPS-tracking til at kigge på kørte kilometer hver dag, for at få et overblik, blandt andet for at se, hvornår der skal byttes rundt på bilerne, på de forskellige ruter der køres, så vores leasingkontrakt ikke bliver overskredet med kilometerne. Har desuden sat alarm på, så vi får varsling, når vores biler har kørt 15.000 og 30.000 km.

SkyHost GPS app'en giver overblik i hverdagen i det den giver en præcis position, som er nødvendigt, hvis vi skal "finde" bilen, når vi skal flytte/bytte en bil eller hvis bilen er i stykker. På denne måde kommer vi hurtig og mest effektivt frem til bilen.

Det at man altid kan gå tilbage i tid og se ruter samt tidsforbrug på den enkelte bil, gør at SkyHost er et godt arbejdsredskab.

Malene - Direktør

Carta


For Cartas kunder har Skyhost udviklet Cartas egen app, som bl.a. giver kunden mulighed for at følge bilen og dokumentere kørte kilometer i en elektronisk kørebog. Vi oplever Skyhost som en meget professionel og fleksibel samarbejdspartner.

Lasse - Varmemester

Alfabo


Jeg hedder Lasse Sørensen, og er ansat i boligselskabet Alfabo servicecenter Nord.
Hvor vi har tilknyttet ca. 2200 lejemål. Vi har valgt Skyhost for at gøre vores folks hverdag nemmere, i forhold til planlægning, osv.  og det er den blevet Vi bruger hovedsaligt Gps trackeren, Jobs modulet og Geotag dokumentation.

Trackeren er et fantastisk værktøj, hvor vi kan se vores køretøjer, hvis der skulle opstå noget akut.
Så blev vi trætte af de gule post it,  derfor fik vi Jobs modulet.

Jeg vil påstå det har gjort vores folk ca. 40% mere effektive da de ikke skal vente på sedler, opkald osv.

Generelt er vi super glade for Skyhost det er nemt , overskueligt.
Samtidig er de super professionelle hvis der skulle opstå Nogle udfordringer på vejen.

Michael - Divisions Direktør

Arkil A/S Vejservice


Da vi for 5 år siden vandt meget store driftskontrakter for Vejdirektoratet, var det afgørende for både opgavestyringen, leverancesikkerheden og værdiskabelse i vores samarbejde med kunden at overholde meget specifikke krav. Samtidig havde vi behov for et brugervenligt system, som tilgodeså nem betjening og kort vejledning for vores medarbejdere.

Skyhosts opgavestyring sikrer disse behov er opfyldt. Modulet giver effektivisering og stor gennemsigtighed i arbejdsgangen mellem ordreafgiver, entreprenør og medarbejdere. Et flow, som er altafgørende for en optimal ordrehåndtering og planlægning og i sidste ende stor tilfredshed hos vores kunder.

Udvalgte kunder, der bruger Skyhosts Alt-i-ét system

Kontakt Skyhost

Har du spørgsmål om vores produkter eller andet, så sidder vi altid klar til at hjælpe! Skriv til os via formularen herunder, mail til info@skyhost.dk eller ring til os på Telefon: +45 86 214 000.