Skyhost til håndværkere

Håndværkere over hele Danmark benytter sig af Skyhosts fleksible alt-i-ét system, der består af forskellige valgfrie moduler, der har en lang række fordele for dig, der er arbejder med håndværk og samarbejder med forskellige partnere.

Få overblik over relevante Skyhost moduler for håndværkere herunder.

Udvalgte håndværkere, der bruger Skyhosts intelligente Alt-i-ét system

Flådestyring


 

Få det store overblik over hele flåden

Skyhost GPS og Flådestyring giver et live overblik over hele jeres flåde, genererer automatisk kørebøger og rapporter, så I kan dokumentere kørte km, brændstofforbrug, kørselsmønstre, serviceaftaler osv. for hvert enkelt køretøj, og sender jer påmindelser om serviceaftaler, så I er sikre på at alt altid kører som det skal.

Læs mere

Værktøjsstyring


 

Skyhost Tools sikrer jer det store overblik over alle jeres materialer

Skyhost Tools’ værktøjsstyring virker gennem QR-koder eller Beacons, der installeres i værktøjet. Ved udlån scannes værktøjet og kobles på en medarbejder, en opgave eller en lokation, så I altid har overblikket over præcis hvor eller hvem, der har hvilket værktøj. Ved registreringen af hvert enkelt værktøj, har I mulighed for at indskrive værktøjets servicekalender, så Skyhost sender jer en automatisk påmindelse når det er tid til eftersyn af værktøjet.

Læs mere

Kontakt Skyhost

Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på Telefon: +45 86 214 000.