GPS Modul Flådestyring Med Gps Tracker


Med flådestyring fra SkyHost, får man som bruger af systemet  et overblik over brugsmønster og placeringen af virksomhedens biler og køretøjer og kan agere på baggrund af de data og rapporter som systemet genererer.

SkyHost´s GPS baserede flådestyringssystem giver dig ikke kun overblikket over aktuelle placeringer af køretøjerne, men også kørsler som er gemt i historien. Hvor har de været, hvor meget benyttes hver bil. Hvad er tendensen i virksomheden. Falder omsætning pr. medarbejder, men brændstofsregningen stiger, altså man kører længere efter opgaverne.

Systemet giver dig faktuelle input, så du kan træffe kvalificerede valg til styring af virksomheden og optimere driftsomkostninger.

Vores flådestyringsløsning er en del af SkyHost App systemet og kan udvides med opgavestyring, tidsregistreringfotodokumentation eller mobilt intranet – alt efter behov.

Udvalgte kunder der bruger flådestyring


Hvordan fungerer flådestyring med GPS Tracker


Flådestyring1
En GPS tracker monteres i køretøjet,  og enheden beregner position vha. GPS.
Flådestyring2
Positionen og data sendes via GSM til SkyHost’s servere der lagrer data så længe du ønsker.
Flådestyring3
Visning af køretøjer og data kan ses via SkyHost WebPortal, smartphone og tablets.

Funktioner i SkyHost flådestyringssystem


Flådestyring

Kort med spor

Live opdatering med visning af placering og hastighed. Kortet opdaterer automatisk, når der er nye data. Køretøjerne vises med ned til 1 sekunds nøjagtighed og 1 meters præcision.
Flådestyring

Alarmer

Få tilsendt alarmer på SMS og Email ved frakobling af ekstern spænding, lavt batteri, overfald eller trække væk alarm. Derudover er der Geofence, hastighed og aktivitetsalarmer. Kørsel i uønskede tidsrum eller områder.
Flådestyring

Samlet visning

Har du flere sporingsenheder, kan du følge alle samlet på samme skærm. Der er ingen begrænsning for, hvor mange der kan være på samme kort.
Flådestyring

2vejs kommunikation

Med vores 2-vejs kommunikationssystem kan du sende adresser og ruter til medarbejderne i bilerne, eller spørge flere om hvem der kan tage en tur eller en opgave. Medarbejderne svarer tilbage på Email eller SMS.
Flådestyring

Elektronisk kørebog

Den elektroniske kørebog overholder SKAT’s regler. Idéel til styring af splitleasing. Måneds opgørelser kan printes eller sendes på Email. Positions data gemmes så længe du abonnerer, du kan altid gå tilbage og se historik på dine køretøjer.
Flådestyring

Detaljeret oversigt

Du kan få vist enhederne på listeform med: adresse, hastighed, status, servicetæller, m.m. Se også GPS enhedens batteri niveau, GPS og mobildækning. Er f.eks. satellit antal eller batteriniveauet lavt vil det vises med rødt.
Flådestyring

Flerbruger styring

Systemet kan håndtere flere brugere på samme tid, og du kan oprette medarbejderne i virksomheden, så de får adgang til egen bil eller visning af alle biler.
Flådestyring

Temperatur

Nogle sporingsenheder har mulighed for tilslutning af temperaturfølere. Her kan du få knyttet målingerne til ture i kørebogen som dokumentation.Du kan også få alarmer hvis temperaturen kommer udenfor acceptabelt område.
Flådestyring

Faste ruter

Har du et fast kørselsmønster som saltnings- eller fejeruter kan du bruge funktionen til at gemme en rute. Ruten vises på smartphone eller tablet som sættes i køretøjet. Så kører vikaren eller afløseren efter stregen på kortet. Når stregen skifter farve skal kosten startes eller salteren slukkes. Det er slut med sidemandsoplæring og kunder der springes over.
Flådestyring

Rapporter

Du kan lave udtræk i vognparken for kørte kilometre, anvendelsesgrad og besøgsrapport ved leverandører og kunder. Markér et område på kort, og få at vide hvilke køretøjer der har besøgt området i et given tidsrum. Med kørselsrapport får du overblik over bilernes færden. Brug den til at optimere ruteplanlægning.

Hvad skal jeg bruge til flåde styring?


Til SkyHost flådestyring skal du bruge en sporingsenhed pr. køretøj, sammen med abonnement 3 – skal køretøjet godkendes til forsikring skal du bruge abonnement 2b.

Funktionerne i hver abonnement kan du se under Priser.

OBS: Der går ét abonnement pr. sporingsenhed. Du kan frit blande forskellige abonnementer på samme konto på WebPortalen.

 

Hvad med integrationer til flåde styring?


Du kan hente data fra SkyHost systemet via vores frie API / Webservice. Det er også muligt at eksportere data til økonomisystemer som AX, SAP og Navision C5.

Vi handler med mange maskinstationer som udfører arbejde for Vejdirektoratet. Vejdirektoratet har et system kaldet Vinterman som SkyHost også kan sende data til.

Læs mere om integrationer her