Duett Ressurs

Skyhost blev i 2021 opkøbt af den amerikanske teknologi kapitalfond ACCEL KKR. AKKR ejer også norske Duett A/S som i Norge tilbyder økonomistyringssystem-løsning til virksomheder - i den forbindelse blev der oprettet et nyt selskab -Duett Software Grouop som drifter både Skyhost og Duett.

Duet Ressurs i Norge

Duett Ressurs leveres til virksomheder, der har brug for en god løsning til at klare deres job. Løsningen er velegnet til både kunder hos revisionsfirmaer og virksomheder, der har egen økonomiafdeling. Duett Ressurs er et planlægnings- og implementeringssystem for opgaver. Løsningen er tæt integreret med Duett Finance. Integrationen omfatter kunder, projekter, varer og timer til fakturering og løn.

Opgavestyring er kernen i løsningen

Hjørnestenen i Duett Ressurs er opgavestyring. Enkelt forklaret er det en kalender for ressourceplanlægning, registrering og opfølgning. Ressourcer er medarbejdere, køretøjer/maskiner eller andet udstyr og værktøj. Jobs kan fordeles til enkeltpersoner eller en gruppe. Det bliver nemmere at se, om alle medarbejdere har nok at lave, når der er ledig tid til nye jobs, og hvornår maskiner og udstyr er til rådighed til et job.

Nemt at dokumentere jobbet for medarbejderne

Medarbejderne får jobbet på deres mobil og kan se det antal timer, der skønnes at blive brugt på jobbet. De starter på opgaven, registrerer timer og materialer. Biler og maskiner kan udstyres med GPS-trackere, som registrerer den tilbagelagte distance og maskinens tid. Opgaver kan dokumenteres med billeder, hvor placering påføres automatisk (geotag). Når jobbet er udført, markerer medarbejderen jobbet som udført, og lederen kontrollerer og godkender. Tidsforbrug, afstand og materiale samles i Duett Finance til fakturering. Timer til løn registreres af medarbejderne i mobilappen, godkendes af lederen og derefter klar til løn.

Kontakt SkyHost

Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på Telefon:

+45 86 214 000

Udfyld venligst alle felter i kontaktformularen.

Har du spørgsmål om vores produkter eller andet kan du kontakte os via formularen herunder, skrive til info@skyhost.dk eller ringe til os på

Telefon: +45 86 214 000